Рівне:

Створення та просування сайтів

На Тернопільщині відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Тернопільська область 14-лис, 2009, 09:209 Lobanovskiy 1 094
13 листопада відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради під головуванням міського голови Романа Заставного.
Про це повідомляє Тернопільська міська рада.


Члени виконкому розглянули 40 питань, що стосуються різних сфер життєдіяльності Тернополя. Так, прийнято рішення про задоволення протесту прокурора м. Тернополя, яким скасовується порядок надання дозволу на встановлення індивідуального опалення. Іншим рішенням затверджено Порядок погодження прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом приватних житлових будинків садибного типу, дачних та садових будинків з господарськими спорудами і будівлями, споруджених без дозволу на виконання будівельних робіт у м. Тернополі.
Також члени виконкому прийняли рішення про оголошення конкурсу на право оренди об’єктів комунальної власності, про оформлення прав власності, про організацію роботи комунального підприємства Тернопільської міської ради «Парк Загребелля» та розглянули низку звернень з питань будівництва.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

василь 14-лис, 11:07

Не знаю що обговорювали наші славні депутати,але "Парк Загребелля"скоро перестане існувати як парк.З усіх боків його забудовують.Скоро це буде чиясь приватна територія...
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору