Рівне:

Створення та просування сайтів

Міліція Івано-Франківська вилучає з торгівельних закладів фальсифіковані спиртні напої

Івано-Франківська область 17-лис, 2009, 09:059 Lobanovskiy 913
Упродовж вихідних днів працівники міліції, зокрема, дільничні інспектори на територіях обслуговування здійснювали профілактичні заходи з метою виявлення місць незаконної торгівлі фальсифікованими спиртними напоями. Лише за два дні було задокументовано близько 30 фактів реалізації або зберігання з метою збуту громадянам спиртного з ознаками підробки. Причому, у кожному третьому випадку йдеться про те, що фальсифікована рідина збувалася через мережу приватних торгівельних закладів. До прикладу, в одній з крамниць у Городенці, власником якої є 35-річна жінка-підприємець, дільничні інспектори виявили 42 пляшки горілки з ознаками підробки. Міліціонери задокументували факт реалізації цієї спиртосуміші. Того ж дня в іншій приватній крамниці виявлено факт продажу і зберігання з метою реалізації 25 пляшок горілки. Аналогічні випадки продажу фальсифікованого спиртного в закладах торгівлі виявлено у Верховинському (з магазину вилучено 49 пляшок з явними ознаками підробки), Косівському, Рожнятівському, Надвірнянському і Тлумацькому районах.

Натомість в одному з помешкань у Калуші працівники міліції виявили домашню гуральню з розливу і продажу розбавленого спирту. З обійстя 40-річного чоловіка вилучено 18 літрів спиртосуміші і понад 400 пластикових і металевих корків. Тим часом в одному з сіл Снятинського району місцевий мешканець здійснював торгівлю фальсифікованим спиртним у власній оселі. Якої якості та «горілка» можна судити хоча б за її ціною – 8 гривень за півлітрівку. Міліціонери вилучили 14 літрів фальсифікованого спиртного.

Зауважуємо громадянам, що вживання спиртних напоїв сумнівного походження є шкідливим для здоров’я, а то й життя. Не варто себе тішити тим, що зекономили кілька гривень, придбавши «дешеву» горілку, Цим ви наражаєте на небезпеку не лише себе, а й людей, яких приймаєте в гості і частуєте вдома.

Василь Гультайчук, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору