Рівне:

Створення та просування сайтів

На Івано-Франківщині з понеділка – на навчання

Івано-Франківська область 20-лис, 2009, 09:329 Lobanovskiy 1 117
19 листопада на засіданні обласної протиепідемічної комісії, яку очолює заступник голови облдержадміністрації Василь Гладій, обговорено ситуацію щодо захворювання на грип і ГРВІ в області і вирішено припинити карантин у навчальних закладах краю з 23 листопада.
Про це повідомляє головне управління правової роботи та внутрішньої політики.


Разом з тим, всіх карантинних заходів ще не знято, а лише відновлено навчальний процес. Повідомлено також, що у випадку перевищення захворювання у навчальних закладах рішення про запровадження додаткових канікул мають приймати безпосередньо на місцях.
В школах і надалі продовжуватиметься роз’яснювальна робота, триватиме підвищений контроль за епідемічною ситуацією. Крім цього, навчальним закладам надано рекомендації на період відновлення навчання.
Начальник управління науки і освіти облдержадміністрації З.Болюк повідомила, що всі навчальні заклади готові розпочати навчальний процес з 23 листопада «з обмеженням масових розважальних заходів». Також вірогідним є й те, що школярам (як, зрештою, і вчителям) доведеться відвідувати шкільні заняття в захисних масках.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору