Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові відбуватиметься Чемпіонат світу з важкої атлетики серед ветеранів

Львівська область 20-лис, 2009, 10:179 Lobanovskiy 822
У 2012 році у Львові відбуватиметься Чемпіонат світу з важкої атлетики серед ветеранів. Право проводити цей чемпіонат наше місто вибороло у конкурсі, який відбувався наприкінці жовтня у Сіднеї. Представляли наше місто у Сіднеї начальник управління молоді, сім’ї і спорту Юрій Наконечний та секретар Львівської міської ради Володимир Квурт. «Ми мали досвід участі у конкурсі на право проведення цього чемпіонату у 2011 році. Тоді Україна, власне Львів, посіла 2 місце, поступившись Канаді, але випередивши США. А вже цього року ми перемогли», - зауважив Юрій Наконечний.
Про це повідомляє Галина Пелих, Львівська міська рада.


«Наше місто має імідж культурної столиці. Але крім того, Львів має шанс стати центром проведення спортивних змагань найвищого рівня, пропагувати спорт і здоровий спосіб життя серед молоді. Спортивна інфраструктура міста дозволяє нам працювати у цьому напрямку», - каже Володимир Квурт.

Довідка

10-18 жовтня 2009 року в м. Сідней (Австралія) відбувалися VII Всесвітні ігри майстрів (ветеранів) спорту, у яких брали участь 19 видів спорту (понад 100 країн світу та понад 25 000 учасників). В рамках ігор проводився конкурс на право проведення чемпіонату світу з важкої атлетики серед ветеранів у 2012 році. Україна, а безпосередньо м. Львів вибороли це право.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору