Рівне:

Створення та просування сайтів

Громадські лідери Львова вперше моделюватимуть парламентську демократію

Львівська область 20-лис, 2009, 10:289 Lobanovskiy 934
В суботу 21 листопада 2009 року в Інституті Громадського Лідерства (пр. Чорновола 57, 7 пов., 705 ауд.) о 10:00 відбуватиметься гра-тренінг «Ігри влади: моделювання парламентської демократії».
Про це повідомляє Оксана Устрицька керівник проектів Інституту Громадського Лідерства.


Авторами та модераторами тренінгу є представники Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Спілка молодих політологів України».
Суть гри полягає у створенні моделі реальної політичної системи, зокрема системи взаємозв’язків між гілками влади, системи взаємодії влади і опозиції, бюрократичної системи, системи співпраці влади з громадськістю, податкової системи тощо у окремо взятій «віртуальній» державі.
Сценарій гри побудовано за принципом мінімального втручання модераторів у творчій процес, що дозволяє всім учасникам тренінгу максимально проявити себе. Гра дає учасникам можливість поглибити розуміння політичних процесів та розширити навички політичної діяльності.
Оскільки такий захід у Львові проводиться вперше, ЛМО «Інститут Громадського Лідерства» запрошує лише активних молодих людей, яким така практика та досвід будуть необхідні для власного професійного зростання в майбутньому.
Для участі в заході необхідно попередньо зареєструватись, написавши на електронну адресу: kseniya14@ukr.net . Для запрошених участь в проекті становитиме 10 грн. (для оплати кави-перерв).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору