Рівне:

Створення та просування сайтів

На Тернопільщині відновлено осінній призов

Тернопільська область 20-лис, 2009, 10:489 Lobanovskiy 911
Після більш ніж двотижневої перерви, пов’язаної зі складною епідеміологічною обстановкою, від сьогодні, 18 листопада в регіоні відновлено відправку призовників до Збройних Сил та інших військових формувань України.
Про це повідомляє прес-служба ТернОДА.


Призов проводиться в рамках призовної кампанії «Осінь-2009». Цієї середи лави української армії поповнять 50 тернополян, у четвер – 41, а в п’ятницю – 46.
Загалом, за словами начальника відділу обліково-призовної роботи – заступника Тернопільського обласного військового комісара з призову підполковника Олега Денисюка, за цей та наступний тиждень до війська буде відправлено 221 призовник, що становить 35 відсотків від плану.
– Якщо не буде форсмажорних обставин, то до кінця наступного тижня плануємо повністю закінчити відправку призовників до армії та в цілому завершити осінню призовну кампанію, – повідомив підполковник Олег Денисюк.
Він також зазначив, що у військо будуть відправлені лише здорові юнаки. У день відправки на збірному пункті Тернопільського облвійськкомату медики поміряють призовнику тиск та температуру. Його оглянуть терапевт, дерматолог та старший офіцер відділу призову.
Крім того, з метою попередження та недопущення розповсюдження гострих респіраторних вірусних інфекцій, кожного призовника планують забезпечити профілактичними масками. Заявку на отримання 300 індивідуальних засобів захисту відправлено в головне управління охорони здоров’я Тернопільської обласної державної адміністрації. Також на обласному збірному пункті буде обмежено контакт призовників з родичами та зменшено кількість і тривалість шикувань.
Слід відзначити, що восени з регіону, в рамках призовної кампанії, планується відправити до армії 620 тернополян.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору