Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині пенсіонер ледь не вбив сусідку

Хмельницька область 20-лис, 2009, 12:439 Lobanovskiy 980
У Старокостянтинівському районі Хмельницької області 72-річний пенсіонер, перебуваючи під впливом алкоголю, без видимих причин ледь не вбив сусідку.
Про це повідомляє Інна Проник, ВЗГ УМВС України в Хмельницькій області.


В поточному році на Хмельниччині вчинено 46 убивств, з яких 42 розкрито. З усіх зареєстрованих вбивств 50% були вчинені на побутовому ґрунті і лише 13% — з корисливих мотивів. У 20-ти випадках убивця зважувався на найважчий злочин, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння. Подібна ситуація склалася не лише з вбивствами — 1/3 усіх зареєстрованих тяжких тілесних ушкоджень також вчинена на побутовому ґрунті і під впливом алкоголю.
Саме так сталося нещодавно у Старокостянтинові. Тут п’яний чоловік обухом сокири без жодних підстав та причин спричинив тяжкі тілесні ушкодження своїй сусідці. 71-річній жінці дивом вдалося уникнути страшної погибелі. З розрубаною головою вона ще змогла дістатися до сільського голови та покликати на допомогу. Пояснити свій вчинок 72-річний буян так і не зміг, більше того, не зважаючи на закривавлені руки, одяг та безліч свідків, він, протверезівши, вперто заперечував свою причетність до злочину. До речі, це не перша подібна «вистава» чоловіка. Кілька років тому аналогічним способом він намагався розправитися з власною дружиною. Тоді пенсіонерові пощастило обійтися лише кількома роками позбавлення волі «умовно», оскільки жінка сильно не постраждала, а сам він мав важку хворобу, яка і стала пом’якшуючою обставиною.

Наразі дідусеві пред’явили звинувачення у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень та замаху на вбивство. Схоже, що цього разу тюремних ґрат йому уже не уникнути.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору