Рівне:

Створення та просування сайтів

До кінця року Буковина може здобути місце лідера серед регіонів України

Чернівецька область 23-лис, 2009, 08:259 Lobanovskiy 787
Про економічну ситуацію в частині виконання місцевих бюджетів, успішне завершення бюджетного 2009 року, забезпеченість видатками захищених статтей, хід робіт з ліквідації наслідків минулорічної повені йшлося сьогодні під час прес-конференції заступника голови обласної державної адміністрації Єлизавети Пушко-Цибуляк.
Про це повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА.


За 11 місяців поточного року Буковина стабільно утримує 2 рейтингове місце серед регіонів України у 2009 році, а до кінця року має всі шанси здобути місце лідера. “З урахуванням усіх отриманих міжбюджетних трансфертів, дотації з державного бюджету, за нинішній рік ми в повному обсязі розрахуємося з працівниками бюджетної сфери, працівниками охорони здоров’я, освіти, культури, соціального захисту”, – відзначила заступник очільника виконавчої влади краю. Таким чином, бюджетна сфера буде в повному обсязі забезпечена видатками на заробітну плату.


Окрім того, кожна бюджетна установа краю цілковито розрахується за спожиті електроенергію, природний газ, інші комунальні послуги. За словами пані Пушко-Цибуляк, завдяки тому, що кожен місцевий бюджет переглянув свої внутрішні резерви, збільшив видатки на медицину, було збільшено і видатки на медикаменти. Тобто за епідемічної ситуації, що склалася, виходячи з внутрішніх ресурсів області, лікувально-профілактичні заклади краю були забезпечені усім необхідним. Через Міністерство охорони здоров’я в область додатково надійшли кошти в сумі 3 млн. 700 тис. грн., які використовуються для придбання медикаментів, формування необхідного їх запасу, закупівлю лабораторного обладнання, дихально-кисневих апаратів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору