Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному провели семінар на підтримку підприємницької ініціативи

Рівненська область 24-лис, 2009, 08:359 Lobanovskiy 1 163
Семінар на тему «Започаткування та ведення підприємницької діяльності» відбувся 20 листопада в Рівному. Захід спільно організували Український фонд підтримки підприємництва та представництво Держкомпідприємництва України в Рівненській області за участю місцевої влади, міського центру зайнятості, громадських організацій. Для участі у семінарі були запрошені приватні підприємці Рівного, безробітні громадяни, які перебувають на обліку у службі зайнятості та мають на меті започаткувати власну справу.

Із вступною промовою до присутніх звернувся голова представництва Держкомпідприємництва України в Рівненській області Віталій Самсон. Він представив підприємців Рівного, які вже успішно працюють, побажав берегти та примножувати свої здобутки.

Про державні, регіональні і міжнародні програми підтримки малого та середнього бізнесу в Україні розповів учасникам семінару начальник головного управління економіки та інвестиційної політики обласної державної адміністрації Ігор Тимошенко.

Питання правового захисту підприємництва розкрив професор, заслужений економіст України, академік ВАК Олег Івченко.

Неабияке зацікавлення викликали семінарські теми щодо державної реєстрації суб’єктів підприємницької діяльності, оформлення та видачі дозвільних документів, які розкрили представники Держкомпідприємництва в Рівненській області - Галина Ткачук, завідувачка сектору державної реєстрації та ліцензування, та Тетяна Муранова, заступник голови представництва.

На низку запитань слухачів заходу щодо обліку та звітності підприємницької діяльності відповіла викладач філії Державної академії статистики, обліку, аудиту Держкомстату Тетяна Зелінська.

Стан ринку праці міста, нові акценти та форми роботи служби зайнятості окреслив у своєму виступі директор міського центру зайнятості Андрій Грещук.

Усі учасники семінарського заняття отримали інформаційні матеріали.

Про це повідомляє Рівненський міський центр зайнятості.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору