Рівне:

Створення та просування сайтів

У Луцьку відбулися Народні збори Волині

Волинська область 27-лис, 2009, 08:229 Lobanovskiy 908
У заході взяли участь близько 50 громадських організацій краю.
Метою Народних зборів Волині є об’єднання зусиль інститутів громадянського суспільства для більш ефективної реалізації народних ініціатив, проведення експертиз законів, нормативно – правових актів та рішень органів влади з подальшим народним контролем за їх виконанням. Учасники зібрання були одностайними, що низький рівень розвитку громадянського суспільства в Україні є причиною численних негараздів, які переживає зараз наша країна. Промовці, серед яких відомі люди краю – Сергій Шевчук, Ігор Коцан, Анатолій Якубюк, Андрій Бондарчук, Наталія Лисенко та інші, закликали громадян до самоорганізації, щоби сказати своє вагоме слово, до якого має дослухатися влада.
На установчому форумі було обрано виконавчий орган Народних зборів - Громадську раду Волині. Координатором Громадської ради став народний депутат України Сергій Шевчук. За послідовну і конструктивну співпрацю з громадськими організаціями Народні збори Волині одноголосно вирішили підтримати кандидатуру Прем’єр – міністра Юлії Тимошенко на посаду Президента України.
Учасники установчого форуму зазначили, що Народні збори Волині відкриті для участі всіх громадських організацій краю, підприємницьких об’єднань, професійних та творчих спілок, благодійних організацій, які готові відстоювати свою громадянську позицію, брати активну участь в розбудові демократичного суспільства. Зараз настав час повернути народу його конституційне право власноруч будувати своє життя, тобто повернутися до першооснови демократії – реального народовладдя.

Про це Провінційці повідомляє Волинська обласна рада.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору