Рівне:

Створення та просування сайтів

Заборгованість по зарплаті в Хмельніцькій області складає 25,6 млн. гривень

Хмельницька область 27-лис, 2009, 08:289 Lobanovskiy 890
Перший заступник голови облдержадміністрації Микола Дерикот та заступник голови адміністрації Віктор Коліщак провели селекторну нараду з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, а також з питань легалізації “тіньової” зайнятості населення та “тіньової” зарплати в області.
Про це Провінційці повідомляє Хмельницька ОДА.


Звертаючись до присутніх у районних та міських студіях Віктор Коліщак наголосив, що це питання є надто важливим.
Його обурило те, що такі наради скликаються лише за ініціативою облдержадміністрації, а ті райони, які мають великі суми заборгованостей, не думають, наприклад, про організацію виїзних засідань, які б сприяли пришвидшенню вирішення цього питання.
Станом на 1 листопада заборгованість по зарплаті в області складає 25,6 млн. гривень.
Він наголосив на тому, що в області є такі підприємства, які отримують субвенції з державного бюджету, а зарплати не виплачують.
В свою чергу Микола Дерикот наголосив на тому, що його дивує заборгованість по зарплаті у сільгоспвиробників, і саме в той час, коли ціни на продукцію є більш, ніж вигідними. “У сільгоспвиробників на сьогодні є всі умови, щоб розраховуватися зі своїми працівниками,” – сказав він.
Також в ході наради він звернув увагу присутніх на те, що до 1 грудня потрібно на 100% розрахуватися за тепло. За його словами, потрібно економно ставитись до використання енергоресурсів, тим більше, що погода дає таку можливість.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору