Рівне:

Створення та просування сайтів

На трьох львівських дорогах зафіксовано плями, загальною площею 50 м. кв

Львівська область 01-гру, 2009, 08:129 Lobanovskiy 749
На трьох львівських дорогах Стрийській, Кульпарківській та Княгині Ольги, на ділянках, що ремонтують, 27 листопада було зафіксовано плями невідомого походження. «На цих ділянках розлили мастило. За інформацією, яку надали нам проектні інститути і спеціалісти, які проводять експлуатацію дорожного покриття, робимо висновок, що вони можуть бути проблемою для покриття. Гарантійний термін експлуатації доріг не буде забезпечуватися. У день виявлення плям було надіслано листа у міське управління міліції щодо встановлення осіб, які це зробили, та вжиття до них відповідних заходів. Покриття мало б служити понад 10 років, а так через кілька місяців на облитих місцях можуть бути ями. Перед підрядниками ставитимемо питання щодо забезпечення проведення лабораторної експертизи», – говорить директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Юрій Голець.

За словами в. о. начальника управління капітального будівництва Ігоря Фалюти, на трьох дорогах пошкоджено близько 50 м. кв. дорожного полотна. «Будемо вирізати уражені ділянки верхнього шару дороги і додатково переукладати асфальт. Для цього потрібно орієнтовно 25 тис. грн. Підрядні організації виконуватимуть ці роботи за власні кошти», – додає Ігор Фалюта.

Як повідомив представник підрядної організації «Онур» Богдан Пігайний, додатково переукладати асфальт будуть найімовірніше навесні.


Про це повідомляє Микола Крупей, Львівська міська рада.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору