Рівне:

Створення та просування сайтів

На Львівщині рідину невідомого походження розлито по щойно відремонтованих дорогах міста

Львівська область 30-лис, 2009, 07:499 Lobanovskiy 1 046
На щойно відремонтованих дорогах міста на вул. Кн. Ольги, Кульпарківській, Стрийській зафіксовано плями невідомого походження.
«На перший погляд – це машинне масло. Але вже з першого погляду видно, що воно розчиняє бітум. Наслідки можуть бути вже протягом року. Очевидно, що весною з’являться ями. Щоб ліквідувати загрозу - необхідно вирізати уражені частини асфальту і робити по-новому», – говорить представник компанії «Онур» Богдан Підгайний.
«Зараз підрядники та наші управління передають речовину на аналіз в лабораторію. Але попередні дані говорять, що це машинна олива, яка є руйнівною для асфальту, для бітуму.
За попередньою інформацією від підрядників, ці ділянки дороги треба буде переробляти. Очевидно, що мова йде про бандитизм.
Це спроба, на жаль, успішна спроба, знищити 3 відремонтовані дороги. Кому це вигідно? Цим оперативно мають займатись правоохоронні органи.
Міський голова вже звернувся до прокуратури та міліції провести розслідування цього інциденту. Оскільки це є звичайний бандитизм», – зауважив начальник управління інформаційної політики та зовнішніх відносин Остап Процик.
коментує - начальник управління інформаційної політики та зовнішніх відносин Остап Процик.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору