Рівне:

Створення та просування сайтів

Понад 70 закладів зголосилось до участі в акції «Вихідні у Львові за півціни»

Львівська область 09-гру, 2009, 08:269 Lobanovskiy 799
Свою участь в акції «Вихідні у Львові за півціни» зголосили понад 70 львівських туристичних закладів й організацій. Усі вони 19-20 грудня 2009 року запропонують своїм клієнтам 50% знижки на товари й послуги.
Про це повідомляє Микола Крупей Львівська міська рада.

Нагадаємо, Львівська міська рада та представники туристичного бізнесу оголосили про проведення у день св. Миколая безпрецедентної для України акції. Протягом двох днів у багатьох львівських закладах туристичного бізнесу – ресторанах, готелях, турфірмах тощо – можна буде отримати послуги за половину їхньої звичної вартості.
«Ми втішені, що акція знайшла підтримку у львівського туристичного бізнесу. Але вона знайшла відгук і в споживачів – готелярі вже повідомляють про велику кількість бронювань на 19 та 20 грудня. Разом з нашими партнерами ми докладаємо зусиль, щоб ця акція пройшла успішно. Принагідно, ще раз запрошуємо українців приїхати й у цьому переконатися», – прокоментував начальник управління інформаційної політики та зовнішніх відносин ЛМР Остап Процик.
До 9 грудня учасники акції повішають у своїх закладах рекламні афіші «Вихідних у Львові за півціни». Під час самої акції, 19-20 грудня, заклади також матимуть зовнішні розпізнавальні знаки, котрі буде видно з вулиці, щоб допомогти бажаючим їх простіше відшукати.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору