Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові відбудеться молитовно-просвітницька акція «Святий Миколай для ненароджених»

Львівська область 18-гру, 2009, 08:119 Lobanovskiy 956
Вже традиційно, напередодні свята св. Миколая Чудотворця у Львові відбуватиметься молитовно-просвітницька акція «Святий Миколай для ненароджених». Організовують її ГО Товариство «Рух за життя» у співпраці з Інститутом родини і подружнього життя УКУ та Фондом св. Володимира.

«Цьогоріч цю акцію ми проведемо у гінекологічному відділенні 3-ї Міської клінічної лікарні, що по вул. Русових у Львові. Розпочнеться вона 18 грудня о 12 год. 15 хв. ми помолимось Акафіст святому Миколаю Чудотворцю й роздаватимемо невеличкі подарунки тим дітям, які ще перебувають у лонах своїх матерів (дарунки отримають матері), а також запалимо пам’ятну лампадку й залишимо подарунки для тих дітей, яким не дали народитись», – каже голова ЛОГО Товариство «Рух за життя» Петро Гусак.

Мета акції – молитва за дітей, які перебувають у лонах матерів, за їхнє щасливе народження й християнське життя, а також – за упокій тих діточок, яких змусили відійти з цього світу, не народившись. Другою метою акції є привернення уваги суспільства до того факту, що дитина вже від моменту зачаття є дитиною, яка заслуговує любові, молитви і подарунку.

Акція продовжиться 19 грудня – активісти ГО «Рух за життя» спільно з Християнською організацією «Полум’я любові» роздаватимуть подарунки в інших пологових будинках Львова матерям, які очікують народження дитини.

Про це повідомляє Микола Крупей Львівська міська рада.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору