Рівне:

Створення та просування сайтів

Гріх доньки намагався взяти на себе

Кримінал 04-гру, 2009, 12:529 prov 907
Черговий Радивилівського райвідділу внутрішніх справ почув у слухавці схвильований голос 51-річного мешканця села Крупець Леоніда. Додзвонювач повідомив, що ввечері 19 листопада, близько 20 години, між ним та 31-річним чоловіком доньки Володимиром виникла бійка, під час якої він завдав зятеві ножові поранення в область грудної клітки. Останній помер.

На місце події відразу ж виїхала слідчо-оперативна група. Коли міліціонери відчинили двері оселі, Володимир уже не дихав. При спілкуванні з Леонідом та його донькою Марією, яка також мешкала у цьому будинку, слідчі встановили істину. Виявилося, що 19 листопада жінка й чоловік вживали спиртні напої. Двох розпитих разом пляшок вина та близько 250 грамів горілки, які Володимир подужав самотужки, вистачило, аби між подружжям розгорілася сварка. Чоловік почав ображати дружину нецензурними словами та намагався вдарити її. Марія, перелякавшись, вибігла з вітальні, де так несподівано перервалося мирне застілля, та поспішила на кухню. Назад до розлюченого коханого вона повернулася із ножем… і відповіла чоловікові, який знову спробував підняти на неї руку, трьома ударами у груди і живіт.
У цей час додому мав повернутися Маріїн батько. Тому жінка перетягнула тіло до спальні, поклала його на диван, поприбирала в хаті та… сіла дивитись телевізор. Леонід, побачивши світло, зайшов до кімнати й заціпенів. Під ковдрою з плямами крові лежав Володимир. Та коли погляд 51-річного жителя села Крупець зупинився на закривавленому ножі, він усе зрозумів і за мить на вулиці з мобільного повідомив, що заподіяв смерть зятеві. Згодом Леонід зізнався, що таким чином хотів вигородити свою меншу доньку.
Того ж дня Марію затримали в порядку статті 115 Кримінально-процесуального кодексу України, а за фактом завдання тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть Володимира, було порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. 22 листопада під час відтворення обстановки та обставин події Марія впевнено та детально розповіла слідчим про все, що сталося того злощасного вечора.
Микола ЛЕКАЙ,
ВЗГ УМВС
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору