Рівне:

Створення та просування сайтів

У кав’ярнях ще й ворожитимуть

Україна і світ 04-гру, 2009, 13:129 prov 889
У популярній мережі ізраїльських кав’ярень “Іlan’s Coffee House” пропонують додаткову та безкоштовну послугу – ворожіння на кавовій гущі. Для цього керівництво мережі найняло спадкових циганських ворожок з Балкан і Карпат – справжніх фахівців своєї справи.

Та циганські експерти ненадовго затримаються у кафе. Виявляється, таємницям ворожіння можна навчити непрофесіоналів. Для співробітників компанії проводитимуться „майстер класи”, після чого вони напряму спілкуватимуться з клієнтами, подаючи каву і віщуючи долю одночасно.
“Ідея полягає в тому, щоб провидиці навчили наших офіціантів тому, як правильно гадати на кавовій гущі. Коли відвідувачі допиваютимуть свою каву, наші співробітники зможуть читати по кавовій гущі й інтерпретувати знаки долі”, – розповів пресі маркетинговий менеджер мережі Міхаль Стеґ.
За короткий час “магічна кампанія” набула неабиякої популярності. Керівництво мережі сподівається, що невдовзі “кава й ворожіння” стануть популярними й за межами Ізраїлю. Можливо, й в Україні таке поєднання не за горами.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору