Рівне:

Створення та просування сайтів

Юлія Тимошенко привітала мешканців Львівщини із 70-ю річницею створення області

Львівська область 05-гру, 2009, 10:359 Lobanovskiy 877
До Львівської обласної держаної адміністрації надійшла вітальна телеграма від Прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко, адресована мешканцям Львівщини з нагоди 70-ої річниці від дня створення Львівської області.

Текст вітального звернення подаємо повністю:

Дорогі друзі!

Від Уряду України та від себе особисто сердечно вітаю Вас із 70-річчям утворення Львівської області.

Упродовж багатовікової історії Львівщина завжди зберігала у своєму благородному й відважному левиному серці надію на волю і рішучість до боротьби за неї не лише для себе, але й для усього українського народу. Над столицею Галичини вперше почали майоріти наші прадавні знамена кольору стиглого хліба й синього неба. Споконвіку усі помисли львів'ян були спрямовані на державотворчу працю.

Галичина не потребує реклами. Це наша власна Європа. Пам'яток тут стільки, що вистачить не на один рік мандрівок: чого варте лише місто Лева. Здається, усі дороги ведуть сюди, до красеня Львова, щоб потім розбігтися щедрою галицькою землею, самобутньою історичною перлиною, одним з головних центрів розвитку економічного, технологічного й інтелектуального потенціалу України.

У цей святковий день зичу усім мешканцям Львівської області світла та тепла. Хай у Вашому житті завжди буде багато щастя та здоров'я, оптимізму та мудрості, успіхів, плідного довголіття та усіляких гараздів!

Божого благословення в усіх Ваших починаннях!

З повагою



Прем'єр-міністр України Юлія ТИМОШЕНКО
Схожі новини
Коментарі - всього 1

!!!!!!! 05-гру, 11:18

Львівському національному медичному університету - 225 років
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору