Рівне:

Створення та просування сайтів

Тимошенко на Рівненщині відкрила ділянку автодороги Київ-Чоп

Останні новини 20-жов, 2009, 21:329 Lobanovskiy 941
Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко переконана, що дорога Київ-Чоп буде відкрита до «Євро-2012». Про це Глава Уряду повідомила сьогодні під час урочистостей з нагоди відкриття руху на ділянці державної міжнародної автомобільної дороги М-06 Київ-Чоп у с. Жадківка Корецького району Рівненської області.

Прем’єр-міністр відзначила, що дорога Київ-Чоп, яка зараз поступово здається в експлуатацію, є частиною виконання плану зі створення в Україні великих транзитних коридорів. За її словами, високоякісні автомобільні дороги дозволять перевозити через країну вантажі у тому обсязі, який може пропускати країна. Юлія Тимошенко пояснила, що ділянка дороги, на якій сьогодні відкрито рух, є третім коридором, що дає можливість бачити, як буде завершена дорога, «а завершена вона буде до «Євро-2012», коли ми цю дорогу доведемо до Києва».
Юлія Тимошенко подякувала будівельникам, проектувальникам, генеральному підряднику компанії «Онур» та усім, хто брав участь у будівництві дороги. Також Юлія Тимошенко особливо подякувала керівнику «Укравтодору» Вадиму Гуржосу, який, за її словами, «намагається будувати дороги без грошей», залучаючи іноземних інвесторів.
Крім того, Прем’єр-міністр вручила відзнаки Кабінету Міністрів України представникам дорожньої галузі, які були задіяні у будівництві зазначеної ділянки дороги Київ-Чоп.
ZIK
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору