Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові закінчився футбольний турнір до Дня Святого Миколая

Львівська область 08-гру, 2009, 14:529 Lobanovskiy 1 106
У Львові завершився футбольний турнір серед вихованців дитячо-юнацьких футбольних шкіл, який футбольний клуб «Львів» спільно з департаментом «ЄВРО 2012» Львівської міської ради організували до Дня Святого Миколая. Про це розповіла начальник управління інформації та промоцій департаменту «ЄВРО 2012» ЛМР Соломія Білонога. Змагання тривали два дні: 5 грудня – відбіркові матчі, 6 – півфінали, матч за третє місце і фінал. Перемогу у турнірі здобули вихованці ДЮФШ «Львів», друге і третє місця посіли - команди із Городка та Добротвора відповідно. За підсумками гри було визначено та нагороджено і кращих гравців турніру.

За словами спортивного директора ФК «Львів» Романа Лаби, проведення таких змагань виправдовують очікування організаторів. Адже щоразу відкриваються нові талановиті футболісти, яких у майбутньому планують залучати у футбольну школу клубу і виховуватимуть професіоналів.

Всі наші зусилля завжди були і будуть спрямовані на фізичне загартування дітей, пропагування здорового способу життя, а також на привернення їхньої уваги до спортивних подій. Тому ми намагаємось організовувати такі заходи якнайчастіше, - підкреслив Роман Лаба.

Нагадаємо, другий етап турніру серед старших вихованців дитячо-юнацьких футбольних шкіл відбудеться наступних вихідних, 12-13 грудня у спорткомплексі «Сокіл».

Про це повідомляє Микола Крупей.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору