Рівне:

Створення та просування сайтів

Хмельницьк прикрасили нові оригінальні лавочки [Фото]

Хмельницька область 11-гру, 2009, 10:219 prov 4 504
"Алея закоханих" на вулиці Гагаріна, яку цього року урочисто відкрили до День міста, нещодавно поповнилась іще двома оригінальними лавочками. Їх встановлення стало продовженням акції "Подаруй міському парку лавочку".
Про це повідомляє Хмельницька міська рада.


Хмельницьк прикрасили нові оригінальні лавочки [Фото]


Хмельницьк прикрасили нові оригінальні лавочки [Фото]


Хмельницьк прикрасили нові оригінальні лавочки [Фото]

Започаткував акцію виконавчий комітет міської ради минулого року, звернулась до керівників підприємств, установ та організацій, представників бізнесових і банківських структур із пропозицією виготовити та розмістити у міському парку зручну, оригінальну, естетичного вигляду лавочку, на якій міг бути розміщений логотип або девіз підприємства.

Заклик міської ради був почутий і міський парк культури та відпочинку ім. М.Чекмана отримав у подарунок від підприємств 10 яскравих, кольорових лавочок, одне крісло та комплекс "Підкова". Виготовлені вони з різних матеріалів, із використанням елементів національного, романтичного, старовинного стилів.
Акція "Подаруй міському парку лавочку" триває, долучившись до неї небайдужі підприємці можуть зробити свій посильний внесок у покращення благоустрою рідного міста.
Разом з тим, мають місце окремі випадки руйнування елементів оздоблення вже встановлених лавочок. З огляду на це, виконавчий комітет закликає мешканців міста цінувати людську працю і дбайливо ставитись до зробленого.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору