Рівне:

Створення та просування сайтів

На Львівщині у парку Івана Франка закінчили ремонт

Львівська область 17-лис, 2009, 14:279 Lobanovskiy 1 035
Цьогоріч у одній з візитівок міста – парку Івана Франка проводились масштабні роботи. Тут вимощено пішохідні доріжки трьома видами матеріалів: клінкерною цеглою - це спеціальна цегла німецького виробництва, яка витримує перепади температури, щебеневим відсівом та камінням. Вздовж доріжок встановлено водостічні лотки. Таким чином замощено 11,5 тис. м квадратних пішохідних доріжок. Відтак додатково встановлено 135 лавочок для відпочинку та 107 нових смітників.
Тепер парком можна прогулюватись і вночі, адже відремонтовано й освітлення. Ліхтарі виготовляли за їхнім автентичним виглядом на замовлення. Можна посидіти і в альтанці, яку також не оминули під час ремонту.

Міській казні ці роботи обійшлись більше 5,6 мільйонів гривень. У Стрийському парку також тривають масштабні роботи.

«За останні два десятки років це вперше у парках міста проводяться капітальні роботи. Кошти зосереджено на відновлення двох основних парків, які є візитками міста. Ми почали торік роботи у парку Івана Франка і цього року закінчили. Це дорогі роботи, оскільки відновлюємо старі ліхтарі, стовпи, лавки, які виготовлено на наше замовлення», - розповів заступник начальника управління капітального будівництва Ігор Фалюта.

Роботи виконувало ПП «Мірт».

Про це повідомляє Львівська міська рада.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору