Рівне:

Створення та просування сайтів

У Хмельницьку комунальні організації щоденно наводять лад у місті

Хмельницька область 18-лют, 2010, 09:059 Lobanovskiy 1 033
Зокрема, працівники комунального підприємства із санітарної очистки міста вручну
прибрали 153 тис. м2 тротуарів та дворових територій; навантажили та вивезли з вулиць міста 26 м3 сміття та снігу, для посипання вулиць протягом тижня використали 432 тони протиожеледної суміші.
Комунальне підприємство "Міськсвітло".
Замінено 264 лампи зовнішнього освітлення на вулицях: Вишневій, Проскурівській, Соборній, Громової, Гуцалюка, Кам’янецькій, Олімпійській, Чкалова, Проскурівській, Торф'яній, Міцкевича, Вокзальній, пров. Торф’яному, пров. Клубному, Гагаріна, Кошарського, Винниченка, Профспілковій, Лезнівській, Молдавській, Гончарова, Раєвського, Довженка, Веселій, Шевченка, Городовікова, Прибузькій, Фурманова, Трудовій, Н. Береговій, Гречка, в парку ім. І.Франка та на привокзальній площі.
Ліквідовано обриви та пошкодження повітряних ліній на вулицях: Вишневій, Кам’янецькій, Олімпійській, Вокзальній, Гуцалюка, Торф'яній, Козацькій, Фурманова, Трудовій, Кошарського, Рибалка, Н. Береговій, біля "Вічного Вогню", на привокзальній площі, в парку ім. І.Франка.
Працівниками комунального підприємства із зеленого будівництва і благоустрою міста проведено обрізку 58 дерев на вулицях: Гагаріна, Примакова, Грушевського, І. Франка, проспекті Миру, Старокостянтинівському шосе. Зрізано 5 аварійних дерев на Старокостянтинівському шосе.
КП "Спецкомунтранс"
Транспортом підприємства за минулий тиждень вивезено та утилізовано 13014,56 м3 твердих побутових відходів. Для вивезення твердих побутових відходів з 159 контейнерных майданчиків у вихідні виїжджало по 11 спеціальних автомобілів:
Спеціалізоване комунальне підприємство “Хмельницька міська ритуальна служба”
Виконувались роботи з прибирання від сміття та похованню на кладовищах в мікрорайонах: Ружична, Книжківці, Ракове; на Військовому кладовищі по вулиці Кам’янецькій, Лезневе, Шаровечка, по вул. М.Рибалка.
Комунальне підприємство із будівництва, експлуатації та ремонту доріг
Здійснювало очистку доріг міста від снігу грейдерами впродовж 64 годин, тракторами
Т-150-32години. Виконано ямковий ремонт 48м2 доріг міста за допомогою машини "Багелла"- 4000.

Хмельницька міська рада
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору