Рівне:

Створення та просування сайтів

Комунальні служби забезпечують функціонування міського господарства Хмельницька

Хмельницька область 05-бер, 2010, 10:459 prov 1 049
Упродовж минулого тижня комунальні організації, підпорядковані управлінню житлово-комунального господарства міської ради, виконали такі основні види та обсяги робіт. Зокрема, комунальним підприємством із санітарної очистки міста виконувались роботи із ручного прибирання на 240,0 тис.м2; навантаження та вивезення з вулиць міста 58 м3 сміття. Спеціалістами комунального підприємства "Міськсвітло" замінено 214 ламп на вулицях: Молодіжній, Хотовицького, Городній, Вокзальній, Тернопільській, Інститутській, Комунарів, Кам’янецькій, Київській, Пилипчука, Купріна, Подільській, Вишневій, Проскурівській, Парковій, пров. Чехова, пров. Грушевського, Папаніна, Пілотській, Чорновола, Яворницького, Лугова, Водопровідній, Старокостянтинівське шосе, О.Кошового, Заводській, Гайдара, Профспілковій, Кошарського, Будьонного, пров. Шевченка, привокзальній площа. Ліквідовані обриви та пошкодження повітряних ліній на вулицях: Кам’янецькій, Вишневій, Транспортній, Львівське шосе, Інститутській, Хотовицького, Купріна, Криничній, Жукова, Лезнівській, Набережній, Щорса, Цегельній, Папаніна, Госпітальній.
Працівники комунального підприємства із зеленого будівництва та благоустрою міста омолодили 7 дерев на вулицях 4-Новій та Заводській. Зрізали 30 аварійних дерев на вулицях 4-Новій, Проскурівській та на річці Кудрянці. Провели очищення річки Курдянки.
Впродовж тижня транспортом комунального підприємства "Спецкомунтранс" зі 159 контейнерних майданчиків утилізовано та вивезено 13378,24 м3 твердих побутових відходів.
Спеціалізоване комунальне підприємство "Хмельницька міська ритуальна служба" виконувало роботи із прибирання від сміття кладовищ в мікрорайонах Ружична, Книжківці, Ракове, Лезневе, на вулиці Кам’янецькій, М.Рибалка, на Шаровечці і на Військовому кладовищі.
Працівниками комунального підприємства із будівництва, експлуатації та ремонту доріг виконувався ямковий ремонт щебенем на вулиці Пілотській та Волочиській – 95м2; ямковий ремонт на вулицях міста за допомогою машини "Багелла"-4000 – 190м2. Замінені кришки і решітки на вулицях Толстого, Примакова і Кам’янецькій.

Хмельницька міська рада
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору