Рівне:

Створення та просування сайтів

Комунальні служби інтенсивно займаються благоустроєм Хмельницька

Хмельницька область 09-кві, 2010, 14:059 Lobanovskiy 1 104
У місті відповідно до розпорядження міського голови триває місячник санітарної очистки та благоустрою. Комунальні підприємства у посиленому режимі наводять лад на території обласного центру.

Так за інформацією управління житлово-комунального господарства, від 1 до 7 квітня, комунальними організаціями виконані наступні роботи. Зокрема

Комунальним підприємством із санітарної очистки міста вручну прибрано 645 тис. м2; навантажено та вивезено з вулиць міста 580 м3 сміття.

Спеціалістами комунального підприємства "Міськсвітло" замінено 70 ламп зовнішнього освітлення на вулицях: Хотовицького, Київській, Вайсера, Подільській, Вокзальній, Глібова, Кутузова, Пілотській, Чорновола, Гайдара, Суворова, Корольова, пров. Госпітальному та пров. Шкільному.

Ліквідовані обриви та пошкодження повітряних ліній на вулицях: Сковороди, Київській, Тернопільській, Чорновола, Гайдара, Заводській та пров. Шкільному.

Пофарбовано опори на вулиці Соборній і на території "Меморіалу Слави".

Здійснено демонтаж та монтаж опор на вулицях Красовського та Заводській.

Комунальним підприємством із зеленого будівництва і благоустрою міста зрізано 12 аварійних дерев на вулицях: Старокостянтинівське шосе, Проскурівській, Зарічанській та Ціолковського. Обрізано аварійні гілки 18-ти дерев на вулицях Театральній, Зарічанській, Старокостянтинівське шосе та сквері ім. Т.Г. Шевченка. Проводилась очистка парків і скверів міста від бруду та листя. Проводиться очистка річки Плоскої.

Впродовж тижня транспортом комунального підприємства "Спецкомунтранс" утилізовано і вивезено 14441,06 м3 твердих побутових відходів. Для їх вивезення зі 159 контейнерних майданчиків у вихідні дні були задіяні 9-11спецавтомобілів.

Спеціалізованим комунальним підприємством "Хмельницька міська ритуальна служба" здійснювалися роботи з прибирання від сміття кладовищ в мікрорайонах Ружична, Книжківці, Лезневе, Ракове, на вул. М.Рибалка, на Військовому кладовищі на вулиці Кам’янецькій та на Шаровечці.

Комунальним підприємством з будівництва, експлуатації та ремонту доріг проведено ямковий ремонт 26м2 асфальтобетонного покриття сколом на вулицях: М.Рибалка, Зенітній, Західно-Окружній. Замінено 7 кришок і решіток на вулицях: Вінницькій, Львівському шосе, Пілотській, М.Рибалка, Прибузькій, Толстого. Очищено 45 колодязів на вулиці Свободи. Встановлено 2 плити ППК-1 на вулиці Прибузькій та Толстого. Ліквідовано пошкоджень 890м2 асфальтобетонного покриття на вулицях: Кам`янецькій, Грушевського; Львівському шосе, Старокостянтинівському шосе.

Державним підприємством СМЕП "Світлофор" проведено обслуговування 20 світлофорних об’єктів.

На перехрестях вул. Подільська – вул. Грушевського та вул. Кам’янецька-вул. Кирпоноса встановлено 3 дорожніх знаки. На перехресті вул. Кам’янецька-вул. Кирпоноса відремонтовано 4 дорожніх знаки. Вимито 4000 м/п пішохідної огорожі. На вулиці Кам’янецькій пофарбовано 90м/п пішохідної огорожі. Нанесено 150 м2 дорожньої розмітки на перехресті вул. Львівське шосе – вул. Західно-Окружна.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору