Рівне:

Створення та просування сайтів

Комунальні служби щоденно задовольняють конкретні, життєвонеобхідні потреби хмельничан

Хмельницька область 05-лис, 2009, 02:559 Lobanovskiy 1 086
Традиційно про основні обсяги робіт, виконаних комунальними організаціями за минулий тиждень, міську громаду інформує начальник управління житлово-комунального господарства Олександр Шаповал. Він повідомляє, що за період від 29 жовтня до 4 листопада всі комунальні підприємства працювали у звичному трудовому режимі і виконували заплановані види та обсяги робіт.
Працівники комунального підприємства із санітарної очистки міста ручним способом прибирали 892,4 тис. м2 території обласного центру; навантажили та вивезли з вулиць міста 420 м3сміття; ліквідували 203м3 стихійних сміттєзвалищ.
Комунальне підприємство "Міськсвітло" замінило 130 шт. ламп на вулицях Городній, Достоєвського, Чкалова, Гагаріна, Декабристів, Урицького, Вокзальній, Грушевського, Молодіжній, Володимирській, Соборній, Заводській, Трудовій, Пілотській, Бажана, Н. Береговій, Летичівській, Рибалка, Прибузькій (двори); провулку Кутузова, Старокостянтинівському шосе (двори). Ліквідовано обриви та пошкодження повітряних ліній на вулицях Урицького, Молодіжній, Інститутській, Грушевського, Достоєвського, Чкалова, Трудовій, Бажана, Прибузькій, Н. Береговій, провулку Кутузова.
Комунальним підприємством із зеленого будівництва і благоустрою міста зрізано 20 аварійних дерев на вулиці Проскурівській та в дендропарку. Підготовлено до зими, перекопано 347м2 клумб на території міста. Проводилось прибирання опалого листя в парках і скверах.
КП "Спецкомунтранс" утилізувало та вивезло транспортом підприємства за звітний період 13889,16 м3 твердих побутових відходів. Для їх вивезення із 159 контейнерних майданчиків у вихідні дні виїжджало 13-15 спеціальних автомобілів.
Спеціалізоване комунальне підприємство "Хмельницька міська ритуальна служба"
виконувало роботи із прибирання від сміття та поховання на кладовищах в мікрорайонах: Ружичній, Книжківцях, Раковому, Лезневе, Шаровечці, на Військових кладовищах на вулицях Кам’янецькій та М.Рибалка.
Комунальне підприємство із будівництва, експлуатації та ремонту доріг очистило 53 колодязі на вулицях Тернопільській, Красовського, П’яскорського. Замінено 10 шт. кришок і решіток на вулицях Прибузькій, Озерній, Свободи, Вайсера.
Виконано поточний ремонт доріг та тротуарів на вулицях Черняхівського – 25 м2, Пересипкіна – 30 м2, Молодіжній – 108 м2, Кам’янецькій – 10 м2, Інститутській – 48 м2, Озерній – 109 м2 .
Комунальними підприємствами міста виконувались також інші види робіт.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору