Рівне:

Створення та просування сайтів

Президент привітав івано-франківців із 70-річчям від утворення області

Івано-Франківська область 11-гру, 2009, 11:209 prov 910
З нагоди 70-ї річниці утворення Івано-Франківської області Президент України Віктор Ющенко вручив державні нагороди працівникам підприємств, установ та організацій регіону.
Про це повідомляє прес-служба голови ОДА.


У своєму вітальному слові В. Ющенко наголосив, що Україна сьогодні має перед собою завдання створення власної нації. "А поруч із процесом національного становлення нам треба творити демократію", - підкреслив він. "Потрібно сказати одне - ми наблизилися до становлення власної нації, відродження державних засад найближче за останні, можливо, 300 років», - сказав Глава держави.
Президент підкреслив, що нація може ставити перед собою великі завдання і реалізовувати їх лише тоді, коли вона консолідована.
Вітаючи громаду Івано-Франківщини з 70-річчям області, В. Ющенко наголосив на важливій ролі цього краю у становленні Української держави. «У будь-які часи, говорячи про Галичину, у свідомомтяі завжди постає образ патріота України, а за цим образом – справжній громадянин», - сказав він. У цьому контексті Президент підкреслив: елітою нації є не той, хто «має рахунки у банку з дванадцятьма нулями чи телеканали у власності – це людина, яка у будь-якій ситуації може сказати, що несе відповідальність за становлення нації».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору