Рівне:

Створення та просування сайтів

Президент України Віктор Ющенко та Президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко відвідали Івано-Франківщину

Івано-Франківська область 07-лис, 2009, 11:549 Lobanovskiy 948
Президент України Віктор Ющенко та Президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко відвідали Івано-Франківщину, щоб передати гуманітарну допомогу найбільш постраждалому від епідемії грипу регіону.
Про це повідомляє прес-служба голови ОДА.


В аеропорту Івано-Франківська Віктор Ющенко та Олександр Лукашенко взяли участь у нараді з керівництвом області: головою облдержадміністрації Миколою Палійчуком, головою обласної ради Ігорем Олійником, заступниками голови ОДА – Юрієм Бодоряком, Тарасом Парфаном, Василем Гладієм, Олегом Коржаком, міським головою Івано-Франківська Віктором Анушкевичусом, іншими посадовими особами. На нараді обговорювалася ситуація щодо подолання захворюваності на грип та ГРВЗ у регіоні.
«Ми прибули, щоб засвідчити, що ми з вами, розуміючи, які виклики має Івано-Франківщина щодо епідемії»,– сказав Глава Української держави під час наради. Президент України наголосив, що сьогодні слід зробити все можливе, щоб боротьба з епідемією відбувалася на професійному рівні, а всі необхідні дії були швидкими та ефективними.
Відтак, за словами Віктора Ющенка, завдяки здійсненим крокам уже сьогодні можна констатувати, що на західній Україні почалася тенденція до зменшення захворюваності, особливо останні два дні.
Віктор Ющенко зазначив, що сьогодні висловлюватися щодо ситуації з епідемією та заходів боротьби з нею мають виключно фахівці, а не політики. Він також закликав людей не панікувати у ситуації, що склалася. «Сьогодні у ситуації, що склалася, найбільші вороги – непрофесійні дії та паніка», – наголосив Віктор Ющенко.
Глава держави подякував Президентові Білорусі за його приїзд на Івано-Франківщину, що, за словами Віктора Ющенка, є свідченням підтримки Білоруссю України у складній ситуації. «І Україна, і Білорусія, безумовно, впораються з лихом, яке їх спіткало», – наголосив Віктор Ющенко.
Він також додав, що Президенти прибули на західну Україну не з порожніми руками, а привезли гуманітарну допомогу, яку буде передано Івано-Франківщині.
У свою чергу Президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко підкреслив, що своїм візитом до найбільш постраждалого від епідемії грипу регіону західної України він демонструє, що сьогодні ситуація не є такою жахливою і панічною. Він також додав, що хотів би під час перебування на Івано-Франківщині обговорити зі своїм колегою Віктором Ющенком перспективи співпраці білорусі з західними регіонами
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору