Рівне:

Створення та просування сайтів

Луцьк готується до новорічних свят

Волинська область 11-гру, 2009, 11:259 prov 1 009
До 18 грудня у Луцьку має панувати святкова новорічна атмосфера. Що для цього необхідно зробити, говорили під час наради за участю заступників міського голови Анатолія Пархом’юка та Бориса Сороки, а також керівників структурних підрозділів Луцької міської ради. Анатолій Пархом’юк наголосив на необхідності святково оформити кожен заклад, кожну вітрину, кожен фасад нашого міста. Підприємство «Луцьксвітло» має забезпечити святкову ілюмінацію на вулицях і майданах. Особливу увагу буде звернено на святкове оформлення Театрального майдану та ялинок, які урочисто засвітять 19 грудня.

Крім того, цього року лучан та гостей міста зустрінуть «нові» Дід Мороз і Снігуронька. Також, буде встановлено нові подіуми для проведення новорічних дійств та нові святкові банери. Анатолій Пархом’юк наголосив, що «від того, наскільки святково і охайно виглядатиме наше місто у новорічні дні, залежатиме і настрій лучан, і враження від Луцька в усіх, хто завітає до нього».
Учасники наради також обговорили питання організації та проведення різноманітних святкових заходів, як для дітей, так і для дорослих. Особливу увагу звернули на дотримання протипожежних правил, зокрема заборону використовувати піротехнічні засоби у приміщеннях. Загалом, впродовж наступного тижня Луцьк має набути святкового вигляду і зустріти день святого Миколая сяючим та прикрашеним.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору