Рівне:

Створення та просування сайтів

Луцьк готується до новорічних свят

Волинська область 19-лис, 2009, 11:429 Lobanovskiy 865
До 18 грудня усі фасади адміністративних приміщень, вітрин, магазинів, барів, кафе, кіосків та прилеглі території повинні бути святково прикрашені. Зокрема, як зазначив заступник міського голови, начальник відділу екології Борис Сорока, вивіски слід облаштувати із використанням неонового освітлення. На всіх автозаправних станціях пропонують встановити фігури Діда Мороза та Снігурки. Ялинки та дерева поблизу закладів торгівлі та бізнес-структур прикрасять гірляндами. Саме з такими проханнями керівники виконавчих підрозділів, відповідно до доручення луцького міського голови Богдана Шиби, звернулися до усіх керівників організацій, підприємств та установ.
Як наголосив головний художник Ярослав Матвіїв на нараді щодо оформлення закладів міста до новорічних та різдвяних свят, допомогу у розробці оригінальних ескізів для святковогооформлення готовий надати департамент архітектури та містобудування.
За словами Бориса Сороки, цього року контроль над самовільною вирубкою ялинок задля продажу на місцевих ринках посилиться. Чітко визначать місця для торгівлі. За кожну самовільно зрізану ялинку передбачений штраф у розмірі від 460 до 4480 гривень.

Про це повідомляє Луцька Міська Рада.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору