Рівне:

Створення та просування сайтів

У Луцьку ялинки реалізовуватимуть у спеціально відведених місцях

Волинська область 11-гру, 2009, 15:239 prov 880
З наближенням новорічно-різдвяних свят, виникла нагальна потреба у прийняті рішення щодо розміщення пунктів продажу хвойних дерев та новорічних іграшок на вулицях міста. Під час сьогоднішнього чергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради було затверджено перелік вулиць міста, на яких буде дозволено розміщувати пункти з реалізації хвойних дерев та новорічних іграшок до Новорічних та Різдвяних свят. Зокрема:
- бульв. Дружби Народів ,7а (поблизу бібліотеки)
- пр-т Соборності (поблизу ринку "Північний")
- пр-т Соборності (навпроти гіпермаркету "Там-Там")
- пр-т Соборності, 26
- пр-т Соборності, 11 (поблизу Будинку побуту)
- пр-т Соборності (поблизу відділу РАЦС)
- вул. Дубнівська, 36 (поблизу кінцевої зупинки громадського транспорту)
- вул. Глушець, поблизу магазину "Зелений світ"
- пр-т Відродження, 1-3
- пр-т Відродження, 6
- на розі вул. Січової - пр-ту Відродження
- вул. Героїв УПА (поблизу магазину "Вишківський")
- вул. Конякіна, 14
- вул. Гордіюк (поблизу торгового центру "Фуршет")
- вул. Львівська (поблизу магазину "Край")
- Театральний майдан (реалізація новорічних прикрас).

Дозвіл діятиме з 15 грудня 2009 року по 15 січня 2010 року при умові наявності відповідного дозволу на розміщення на території об'єктів благоустрою будівель і споруд соціально-культурного, побутового, торговельного та іншого призначення. Відділу розвитку підприємництва департаменту підприємництва Луцької міської ради доручено видавати дозволи на розміщення на території об'єктів благоустрою будівель і споруд соціально-культурного, побутового, торговельного та іншого призначення, а саме пунктів продажу хвойних дерев та новорічних іграшок на вищезазначений термін.

Санітарно-епідеміологічній станції м. Луцька та Луцького району доручено здійснювати постійний санітарно-епідеміологічний нагляд за продажем хвойних дерев та новорічних іграшок на території міста. Управління муніципальної поліції Луцької міської ради і Луцький міський відділ УМВС України у Волинській області забов’язані забезпечити контроль за здійсненням торгівлі хвойними деревами та новорічними іграшками виключно у встановлених місцях.

Натомість суб'єкти підприємницької діяльності зобов’язані сплатити збір за кожен день торгівлі, згідно з рішенням Луцької міської ради та укласти з житлово-комунальними підприємствами договір на виконання робіт з прибирання території пунктів продажу хвойних дерев; дотримуватись вимог чинного законодавства та інших нормативно-правових актів щодо продажу хвойних дерев та новорічних іграшок на вулицях міста.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору