Рівне:

Створення та просування сайтів

Головна ялинка Хмельницька міста вже монтується

Хмельницька область 11-гру, 2009, 15:219 prov 1 084
Працівники комунального підприємства із зеленого будівництва та благоустрою міста на головному майдані Хмельницького – майдані Незалежності України розпочали монтування головної новорічної ялинки міста. Вже встановлено металевий каркас, який незабаром зазеленіє розкішними гілками.

Зелена красуня, як і попередні роки, буде заввишки 26 метрів і складатиметься із 380 спеціально вирощених ялинок. Убереться головна зелена красуня в понад 600 різноманітних прикрас: кольорових кульок та звірят, незмінних зірочок та сніжинок тощо.

Комунальне підприємство "Міськсвітло" подбає про те, щоб головна героїня новорічних свят була яскравою, освітить її двадцятьма чотирма чотириканальними гірляндами із 720 кольорових електричних лампочок та трьомастами метрів шнура "Дюралайт", який теж світитиметься різними кольорами. Виграватиме вся ця сяюча конструкція шістдесятьма чотирма комп’ютерними програмами.

Не менш красива ялиночка, висотою 15 метрів, яка складатиметься з понад ста природних ялинок, також милуватиме око хмельничан у центрі міста – на розважальному майданчику біля кінотеатру ім. Т.Г. Шевченка. Така ж збірна ялинка прикрасить майданчик біля колишнього кінотеатру "Сілістра". Загалом для складання трьох ялинок-конструкторів з Державного підприємства "Летичівське лісове господарство" завезено 780 ялинок. Щоб зелені красуні виглядали розкішно й урочисто, працівники господарства вибирали молоді рівні деревця заввишки від одного до п’яти метрів.

Традиційно встановлюватимуться ялинки у мікрорайонах міста: Озерна, Дубове, Гречани, Ракове. Відповідні служби міськвиконкому подбають про те, щоб святкові новорічні ялинки були вчасно змонтовані та святково прикрашені. Загалом зелених красунь прикрашатимуть 2000 іграшок, а також прикраси, які власноруч виготовлять школярі міста.

На центральних вулицях міста буде встановлено святкову ілюмінацію.

Завершиться монтування та встановлення новорічних красунь до 18 грудня.

Урочисте відкриття головної новорічної ялинки міста Хмельницького відбудеться одночасно з відкриттям головної ялинки країни 19 грудня о 17.00.

У цей же день в нашому місті, традиційно, пройде парад дідів Морозів та казкових героїв. З 16.00 урочиста хода крокуватиме від концертного майданчика біля кінотеатру ім. Т.Г. Шевченка до майдану Незалежності України.

Комунальні служби відповідально готуються, аби Новорічно-Різдвяні свята пройшли для хмельничан весело та щасливо.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору