Рівне:

Створення та просування сайтів

Чи засяє ялинка всупереч пожежним застереженням?

Культура 17-гру, 2009, 10:099 prov 1 128
На центральному майдані Рівного вже красується головна ялинка міста. Проте пишнобока лісова красуня висотою понад 25 метрів та віком 90 років засяє святковими вогниками лише на День Святого Миколая. І то, якщо дозволять пожежники.
Адже, як повідомляє заступник міського голови Галина Кульчинська, цього річ велика уваги приділяється пожежній безпеці, і пожежники дуже прискіпливо перевіряють кожен “вогник”, а особливо вони хвилювалися за освітлення Діда Мороза. Проте святкування має видатися на славу. Адже на рівнян чекає багато приємних сюрпризів і повністю новий формат свята. Вся новорічна композиція буде в спеціальних вогниках і все буде дуже красиво освітлюватися – миготіти.
Галина Кульчицька по секрету розповіла, що біля головної ялинки ще й буде новий Дід Мороз.
— Наш Дід Мороз буде молодшим і дійсно українським. Він сидітиме на старовинному возі, запряженому оленями, на мішках з подарунками. Ці олені виготовили і розмалювали спеціально для нашого міста фахівці Рівненськї художньої школи. А іграшки на новорічну ялинку традиційно виготовляли школярі. Особливістю цьогорічного святкування є те, що ялинка відкриється раніше, а саме 18 грудня о 16.30, напередодні дня Святого Миколая. Тож на рівнян чекає феєричні зимові святкування і приємні враження, – зауважила пані Кульчицька.
Вікторія РИЧКО,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору