Рівне:

Створення та просування сайтів

Ялиночко, світи!

Актуально 24-гру, 2009, 10:009 prov 1 187
У Рівному урочисто засвітили новорічну ялинку. Такий подарунок мешканцям міста влада зробила 18 грудня, напередодні Дня Святого Миколая. Іграшки для новорічної красуні традиційно виготовляли рівненські школярі та вихованці дитячих садочків. Найкращі з них потрапили на ялинку, а їх автори отримали солодкі подарунки з рук міського голови та губернатора області.
Сильний мороз та холод не злякав ні дорослих, ні дітлахів і не став на заваді святковому дійству на честь головної ялинки міста, а її відкриття запам’ятається рівнянам та гостям обласного центру надовго. Адже цьогорічна ялинка має багато особливостей і приємно здивувала всіх присутніх. Зокрема антураж навколо неї зовсім інший, ніж був у минулі роки, а святкових вогнів значно більше. Вся новорічна композиція сяє, виблискує, миготить різнокольоровими вогниками, кожен з яких ретельно перевіряли пожежники. Вогнеборці підійшли до справи прискіпливо, не оминули своєю увагою жодного з освітлювальних елементів. Отже, безпеку головного символу Нового 2010 року гарантовано.
Ще однією особливістю Ялинки – 2010 є те, що старого Діда Мороза, який майже чверть століття зустрічав малят на Майдані Незалежності біля чергової новорічної красуні, відправлено на заслужений відпочинок. А біля цьогорічної ялинки вмостився новий Дід Мороз, і неабиякий, а з двома оленями, Каєм та Гердою, які запряжені у справжній старовинний український віз, набитий мішками з подарунками. Ці олені були виготовлені та розмальовані спеціально для нашого міста Рівненською художньою школою.
Заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська розповіла, що особливості цьогорічного святкування відтепер стануть новими хорошими традиціями у нашому місті.
Допомагали засвічувати головну красуню 2010 року рівненські дітлахи, міський голова Володимир Хомко, губернатор області Віктор Матчук, заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська, спеціальний гість святкування – Святий Миколай та, звичайно, не обійшлося без Діда Мороза і Снігуроньки.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору