Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині вручили бойові нагороди

Хмельницька область 14-гру, 2009, 10:009 prov 954
10 грудня заступник голови обласної ради Олег Хавронюк зустрівся з Генеральним консулом Російської Федерації у Львові Євгенієм Гузєєвим з нагоди нагородження учасників бойових дій в Афганістані.
Про це повідомляє Хмельницька обласна рада.


- Ця зустріч є свідченням багатовікової нерозривної братерської дружби двох слов'янських народів, - сказав у вступному слові під час урочистої зустрічі Олег Володимирович.
У свою чергу Генеральний консул Російської Федерації Євгеній Гузєєв подякував учасникам бойових дій в Афганістані за вірність інтернаціональному обов’язку, самовіддану службу в лавах Збройних Сил колишнього Радянського Союзу та вручив високі відзнаки Російської Федерації.
Зокрема, орденом Червоної Зірки нагороджено Площинського Миколу Альбіновича (м.Хмельницький), орденом «За службу Родине» ׀׀׀ ступеня Карпюка Олександра Васильовича (м.Славута), медаллю «За бойові заслуги» Саса Євгена Івановича (м.Камянець-Подільський).
Також медаллю «За бойові заслуги» нагороджено хмельничанина Бондаря Петра Омеляновича (посмертно) .
В заключному слові Олег Хавронюк також висловив слова вдячності Генеральному консулу РФ за його особистий вклад у розвиток зміцнення дружби між українським та російським народами.
Після церемонії нагородження учасники зустрічі поклали квіти до пам’ятника загиблим воїнам-афганцям.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору