Рівне:

Створення та просування сайтів

Нагороджено переможців акції «7 чудесних маршрутів Тернопілля»

Тернопільська область 14-гру, 2009, 11:299 prov 881
Заступник голови облдержадміністрації Федір Шевчук вручив нагороди переможцям обласної акції «7 чудесних маршрутів Тернопілля».
Про це повідомляє прес-служба ТернОДА.


В обласні державній адміністрації відбулося нагородження переможців обласної акції «7 чудесних маршрутів Тернопілля», яка відбулася у рамках проведення Всеукраїнської акції «7 чудесних маршрутів України».
Об’єктами для участі у конкурсі були туристичні маршрути - визначені суб’єктом туристичної діяльності шляхи туристичної подорожі (екскурсії, походу), які передбачали відвідування ряду визначних історичних, архітектурних, культурних, духовних, природних чи інших пам’яток певної місцевості. Маршрути містили інформацію про населені пункти, рекомендовані місця для відвідування, відстані між об’єктами, час, необхідний для пересування, наявну туристичну інфраструктуру, коротку тематичну довідку про об’єкти відвідування, фотоілюстрації, картосхеми.
Під час церемонії нагородження заступник голови облдержадміністрації Федір Шевчук зазначив, що одним із завдань акції було вдосконалення іміджу регіону, сприяння розвитку внутрішнього і в’їзного туризму, пропагування унікальних пам’яток природно-заповідного фонду та архітектури області, розбудова туристичної інфраструктури, а також розроблення брендових маршрутів, що особливо є актуальним напередодні проведення футбольного чемпіонату Євро-2012.
Федір Шевчук наголосив на тому, що, маючи такі унікальні природні та історико-культурні ресурси для розвитку туристично-рекреаційної галузі, Тернопільська область просто зобов’язана ним скористатись, а також висловив переконання, що туристична галузь області успішно розвиватиметься.

Переможцями обласної акції «7 чудесних маршрутів Тернопілля» стали такі маршрути:

• Духовні обереги України. Тернопільщина (розробник туристична фірма «Оксамит КЛ»)

• Дністровські перегони (розробник туристична фірма «Оксамит КЛ»)
• Медобори – Товтри запрошують (розробник громадська організація «Всеукраїнська екологічна ліга»)

• На хвилях Тіраса (розробники Лариса Баб’юк – викладач вищого Тернопільського училища сфери послуг та туризму, Юрій Козоріз – гід-провідник )

• Скарби Подністров’я (розробники Лариса Баб’юк–викладач вищого Тернопільського училища сфери послуг та туризму, Юрій Козоріз– гід-провідник)

• У країну печер і каньйонів (розробник Баб’юк В.М. - директор туристичної фірми «Тіс-Тур»)

• Чудотворне Тернопілля (розробник головне управління з питань туризму, сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, за ініціативою громадського діяча Сергія Тарашевського).

Всі маршрути представлені на сайті управління з питань туризму www.ternotour.com.ua
Згідно з рішенням організаційного комітету з проведення обласної акції «7 чудесних маршрутів Тернопілля», на початку наступного року буде випущений туристичний путівник, до якого увійдуть маршрути-учасники цієї акції.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору