Рівне:

Створення та просування сайтів

«Львівська ОДА доклала максимальних зусиль для того, аби Євро-2012 відбулося у Львові», - Микола Кміть

Львівська область 14-гру, 2009, 12:279 prov 821
Голова Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть привітав мешканців області та міста Львова із ухваленим сьогодні рішенням УЄФА щодо проведення у м. Львові фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
Про це повідомляє Львівська обласна державна адміністрація.


«Я був переконаний, що у Львові буде Євро-2012, це підказувала логіка подій. Бо Львів має ті відмінності, які, власне, потрібні для перемоги. Водночас, хочу наголосити, що проведення Євро-2012 у Львові – це наша спільна перемога. Львівська обласна державна адміністрація доклала максимальних зусиль і зробила, без перебільшень, усе від неї залежне для того, аби чемпіонат відбулося саме у нас. Впевнений, ми й надалі працюватимемо у такому ж дусі і проведемо це свято футболу на найвищому рівні», - наголосив керівник області.
Микола Кміть також зазначив, що роботи на усіх пов’язаних із Євро-2012 об’єктах, які курує Львівська облдержадміністрація, ведуться із випередженням графіку. «Думаю, цей темп буде збережено й надалі», - додав він.
Голова Львівської ОДА також подякував усій команді облдержадміністрації, Львівської обласної ради та міста Львова, яка працювала і працює над втіленням проекту Євро-2012.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору