Рівне:

Створення та просування сайтів

Експерти УЄФА проінспектували готовність Львівщини до Євро-2012

Львівська область 08-лис, 2009, 16:259 Lobanovskiy 895
7-8 листопада з робочим візитом на Львівщині перебували представники УЄФА та Координаційного бюро та Федерації футболу України.
Про це повідомляє Львівська обласна державна адміністрація.


Зокрема, інспектували готовність Львова до Євро-2012 виконавчий директор UEFA New Company Девід Тейлор, Директор УЄФА Євро-2012 Мартін Каллен, директор Координаційного бюро, заступник міністра Кабінету Міністрів України Ілля Шевляк, заступник директора Координаційного бюро Арсен Попель, директор ТОВ «Місцевий організаційний комітет «Євро-2012 Україна» Маркіян Лубківський, директор Департаменту з організації заходів турніру Юрій Барабаш.
В межах візиту експерти відвідали основні об'єкти з підготовки до першості. Зокрема, вони проінспектували хід робіт у львівському аеропорту та на стадіоні на вул. Стрийській-Кільцевій, оглянули тренувальні бази в Трускавці, у Моршині, а також тренувальну базу «Україна» (однойменний стадіон у Львові). Окрім цього, експерти УЄФА ознайомились із роботою КПП «Краківець».
Загалом, європейські фахівці відзначили серйозний прогрес у підготовці Львова та регіону до Євро-2012 та побажали й надалі втримувати таку динаміку.
Нагадаємо, це останній приїзд європейських фахівців у місто Львів напередодні остаточного рішення УЄФА (буде озвучено 10 грудня цього року) щодо визначення міст, які прийматимуть фінальну частину Євро-2012.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору