Рівне:

Створення та просування сайтів

УЄФА залишились задоволеними «Мастерпланом ЄВРО 2012», що представив Львів

Львівська область 10-лис, 2009, 08:369 Lobanovskiy 859
Девід Тейлор та Мартін Каллен оглянули будівництво основних об'єктів з підготовки до першості – аеропорт та стадіон та відзначили значний прогрес у їх підготовці. «Ми побачили, що стадіон активно будується, тому в скорому часі чекаємо представлення результатів перевірки робочих креслень та відновлення будівництва» - прокоментував Девід Тейлор.
Про це повідомляє Андрій Москаленко Львівська міська рада.

Керівництву УЄФА було представлено узагальнений генеральний план підготовки та проведення чемпіонату у Львові, так званий «Мастерплан ЄВРО 2012». Цей документ об’єднав усі напрямки підготовки у чітку загальну картину та містить детальний поденний, а подекуди погодинний сценарій проведення чемпіонату в місті Львові. Генеральний план був складений за зразками подібних документів приймаючих міст попередніх чемпіонатів. Пан Девід Тейлор відзначив, що Львів єдиний серед українських міст представив такий узагальнений план та має настільки чітке уявлення події та усіх складових її організації.
В ході візиту також було оглянуто тренувальну базу у Львові – стадіон «Україна», а також тренувальні бази в Трускавці, у Моршині.
Нагадаємо, що це останній робочий візит представників УЄФА в Україну перед черговим засіданням виконкому УЄФА, що відбудеться 10-11 грудня цього року на Мадейрі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору