Рівне:

Створення та просування сайтів

КП "Луцькмістобуд" відзначило третю річницю створення

Волинська область 15-гру, 2009, 08:049 Lobanovskiy 1 329
Перший заступник міського голови Лариса Соколовська привітала колектив КП "Луцькмістобуд" з третьою річницею створення. Вона відзначила, що незважаючи на кризу, підприємство продовжує працювати і кваліфіковано надавати лучанам послуги. Ювілярів також привітали начальник департаменту містобудування Георгій Шевчук та начальник управління земельних ресурсів Тетяна Лихограй.

У свою чергу директор КП „Луцькмістобуд” Андрій Маруняк зазначив, що „трирічний ювілей – не мала дата, в цьому віці дитина вже міцно стоїть на ніжках і, навіть, бігає... А тому можу сказати з впевненістю, що й наше підприємство уже стоїть на ногах і в цьому заслуга, як всього колективу, так і завдяки підтримці міської ради, зокрема Лариси Миколаївни, департаменту містобудування та інших структурних підрозділів”. Він також відзначив кращих працівників підприємства вітальними грамотами та подарунками.

За значний особистий внесок становлення та розвиток комунального підприємства „Луцькмістобуд”, надання якісних послуг лучанам та з нагоди 3 – річчя від дня створення підприємства Подяку міського голови оголошено:
- Маруняку Андрію Ярославовичу, директору КП «Луцькмістобуд;
- Стецюку Роману Сергійовичу, юристу КП «Луцькмістобуд».

Про це повідомляє сайт Луцької міської ради.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору