Рівне:

Створення та просування сайтів

У Дубні готуються до святкування 400-ліття заснування католицької парафії костелу імені Яна Непомуки

Культура 03-лют, 2012, 13:529 prov 1 047
2 лютого в Дубенській міській раді відбулась нарада за участю міського голови Василя Антонюка щодо упорядження фасадів центральної частини міста та проведення благоустрою прилеглої території у зв'язку з підготовкою до святкування 400-ліття заснування католицької парафії костелу імені Яна Непомуки та 20-річчя повернення храму віруючим. В нараді також взяли участь заступник міського голови Руслан Мосійчук, спеціалісти структурних підрозділів міської ради, підприємці міста, - повідомляє Провінційці прес-служба Дубенської міської ради.
В ході зустрічі міський голова поінформував присутніх про план робіт, запланованих міською владою при підготовці до урочистостей, які відбудуться в місті 19 травня 2012 року, і звернувся до підприємців з проханням взяти посильну участь у цьому процесі, зокрема привести до належного стану зовнішній вигляд будівель, які знаходяться в їхньому користуванні. Спеціалісти профільних управлінь міської ради представили до уваги присутніх пропозиції по благоустрою центральної частини міста.
Підприємці схвально відгукнулися на прохання міського голови щодо участь у підготовці до урочистої події. Очільник міста в свою чергу пообіцяв підтримку місцевого підприємництва зі сторони міської влади і закликав всіх присутніх до прозорого та відкритого діалогу задля подальшої плідної співпраці на благо міста та його мешканців.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору