Рівне:

Створення та просування сайтів

Міський голова Хмельницька прозвітував перед громадськістю

Хмельницька область 19-бер, 2010, 11:389 Lobanovskiy 1 050
Днями під головуванням міського голови Сергія Мельника у сесійній залі міської ради відбулося розширене засідання консультативної ради політичних партій за участю громадських організацій і засобів масової інформації.
Відповідно до порядку денного, Сергій Іванович поінформував присутніх про роботу Хмельницької міської ради та її виконавчих органів за 2009 рік і окреслив перспективні плани на поточний рік. (Тези виступу).
Надана інформація викликала зацікавлення і спонукала лідерів політичних і громадських організацій до жвавого обговорення. Представники територіальної громади вносили слушні зауваження щодо проблемних питань, окремі дякували міській владі за її діяльність.
Інформацію про роботу управління праці та соціального захисту населення міської ради у напрямку соціальної підтримки найменш захищених верств населення надала перший заступник начальника управління Людмила Погорілець.
У засіданні взяли участь біля шістдесяти керівників чи уповноважених осіб місцевих організацій політичних партій та громадських організацій.
Лідери і представники політичних партій та громадських організацій активно обговорювали запропоновані питання. За підсумками проведеної консультативної ради політичних партій, із порушених в ході засідання питань, підготовлено протокольні доручення і направлено відповідним виконавчим органам міської ради для вивчення та вирішення в інтересах громади.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору