Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненська "Свобода" за дострокові парламентські вибори

Останні новини 05-чер, 2009, 13:519 prov 1 133
4 червня заступник голови Рівненської обласної організації ВО "Свобода" Олександр Лащук взяв участь у засіданні експертного "круглого столу" на тему "Конституційна реформа в Україні: можливості та загрози", учасниками якого були представники політичних партій, громадських організацій та політологи-експерти. Засідання транслювалося в прямому ефірі на телеканалі "Рівне 1".
- ВО "Свобода" має власний проект Конституції України. У проекті основного закону ми чітко заявили, що президент повинен бути головою виконавчої влади і головою уряду. Тільки тоді ми можемо навести порядок, - зазначив Олександр Лащук, - Саме тому ВО "Свобода" наполягає на оголошенні дострокових парламентських виборів і оголошенні всеукраїнського референдуму, де повинно чітко зазначено про форму управління української держави і про проведення люстрації.
За словами Олександра Лащука серед інших представників політичних партій, котрі взяли участь у круглому столі, існувала повна невизначеність щодо можливої загрози конституційного перевороту. "Це свідчить про неможливість збанкрутілими політичними силами адекватно відповідати на вимоги часу", - переконаний Олександр Лащук, — повыдомила прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору