Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 16-сер, 2007, 15:589 prov 1 323
БЕРЕЗНЕ

Лише 18 відсотків дітей дошкільного віку забезпечені місцями у дошкільних навчальних закладах Березнівського району. Причиною цього є нестача грошей на утримання груп. На сьогодні в районі діє 44 групи, для повного забезпечення не вистачає ще двадцяти груп.

Нагору ↑
ДЕМИДІВКА

Президент України Віктор Ющенко розпорядженням № 170/2007-рп від 13 серпня 2007 року звільнив з посади голови Демидівської районної державної адміністрації Петра Рухера. Тимчасово виконуючим обов’язки голови Демидівської РДА Рівненської області призначено Олександра Башмата.

ДУБНО

Ніде покупатись у спекотну літню днину дубенчанам і гостям древнього граду. За свідченням головного лікаря санепідемстанції Олександра Бялковського, в Ікві чимала кількість інфекційних бактерій. Прикро, та до цього „причетна” міська лікарня, адже інфекційне відділення не має очисного обладнання і використана медзакладом вода не фільтрується перед потраплянням у річку. Водоймище у районі школи №5 (так звані кар’єри) не обладнане для відпочинку людей, як, у принципі, і всі інші водойми у районі.

ДУБРОВИЦЯ

100 років виповнилося мешканці села Великі Озера Дубровицького району Федорі Костюкевич. З нагоди свята її привітали місцеві чиновники, а також передали вітальний лист від Президента України В.Ющенка. Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 09.10.2007р. № 448 «Про обласну програму матеріальної підтримки осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною та найбільш незахищених верств населення на 2007 рік», Костюкевич Федорі буде виплачуватись додаткова щомісячна пенсія в розмірі 100 грн.

ЗАРІЧНЕ

Гроза, яка пройшла в Зарічненському районі 13 серпня, наробила чимало незручностей для жителів цього поліського району. Так, у понеділок на Зарічненщині без струму залишилось 13 населених пунктів. Наступного дня о 6.13 пошкоджені підстанції знову увімкнули в мережу.

РІВНЕ

У Рівненському районі з ініціативи голови райдержадміністрації Михайла Никитюка започатковано благодійну акцію “Підтримаймо культуру разом”. Метою акції є конкретна допомога творчим колективам зі сторони малого і середнього бізнесу, промислових підприємств різних форм власності. Так, у рамках акції ВАТ “Рівнесільмаш” забезпечив сценічним взуттям хореографічний колектив “Зорецвіт”, хоровий колектив дитячої музичної школи, що у смт.Оржів , фольклорний гурт “Намисто” із с.Городок, зразковий ансамбль народного танцю “Вербонька” та ансамбль народної пісні “Джерельце”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору