Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 24-сер, 2006, 10:069 prov 1 055
ДУБРОВИЦЯ
Нещодавно у Дубровиці відбувся форум „Відродження і розвиток місцевих громад Дубровицького району” за підтримки ПРООН „Чорнобильська програма відродження і розвитку”. Учасники заходу – голови райдержадміністрації Л.Срибулевич та райради М.Новик, заступник голови райдержадміністрації М.Стовба, міський та сільські голови, експерти ЧПВР ПРООН. Обговорювали питання подолання довготермінових соціальних, економічних і екологічних наслідків Чорнобильської катастрофи; забезпечення сталого розвитку району, що постраджав унаслідок аварії на ЧАЕС; підтримки місцевих громад у реалізації їх ініціатив щодо соціально-економічного розвитку та відродження довкілля.

ДУБНО
Понад чотири тисячі прапорів виготовило Дубенське товариство інвалідів до святкування Дня державного прапора. ПП «Відродженння», де працюють люди з обмеженими можливостями, отримало таке замовлення від керівництва області. Частину виготовлених прапорів уже закупила місцева влада.

МЛИНІВ
Наймолодшим меценатом Рівненщини став 10-річний Василь Котуза із села Новоселівка, що на Млинівщині, переказавши із власних заощаджень 100 гривень на спорудження в селищі пам’ятника Тарасові Шевченку.

РІВНЕ
Міський голова Рівного Віктор Чайка прогнозує, що до кінця цього року у місті середньомісячна зарплатня становитиме тисячу гривень. Він повідомив, що нині вона у місті становить 964 гривні, втім, є всі шанси перетнути тисячну межу до початку 2007 року.

КОСТОПІЛЬ
Днями голова Костопільської райдержадміністрації Олександр Садикін затвердив низку заходів щодо відродження традиційного народного мистецтва та народних художніх промислів у районі на 2007-2011 роки. У їх ході планується підготовка та видання фольклорно-етнографічного збірника “Весілля на Костопільщині” . Крім того, у рамках реалізації зазначених заходів у Костопільському районі планується видати збірник пісень місцевих композиторів, створити майстерні народних майстрів у традиційних осередках їх побутування.

ЗАРІЧНЕ
21 серпня у Зарічному відбулося засідання круглого столу за участю першого заступника голови райдержадміністрації В.Сагана, керівників райорганізацій політпартій НСНУ, ПЗУ, СПУ, УНП, СДПУ(о). Розглядалися питання: „15 річниця незалежності України: здобутки, проблеми, перспективи”, „Україна – соціальна держава і соціальний захист у ній”, „Універсал національної єдності”. Учасники засідання підтримали підписання Універсалу національної єдності. Також зазначили, що місцеві органи влади проводять належну роботу щодо налагодження співпраці з місцевими осередками політпартій.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору