Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 17-сер, 2006, 12:399 prov 903
Гоща
Перший заступник голови Гощанської райдержадміністрації Л.Онищук, голова райради С.Гречич побували у Садівській сільраді, де відвідали заклади соціальної сфери. На нараді обговорили питання соціально-економічного розвитку сільради, наповнення місцевого бюджету, стан підготовки закладів соцсфери до роботи в осінньо-зимовий період.

Кузнецовськ
Міський голова В.Коровкін провів зустріч із представниками громадських організацій міста з метою налагодження співпраці. Учасники заходу обговорили стан справ у місті, першочергові проблеми, можливі шляхи їх вирішення. Окрему увагу приділили питанню передачі у державну власність об’єкта незавершеного будівництва „Універмаг з гастрономом та будинок побуту”, що належить УП ТзОВ „ВДК”.

Млинів
Буревій, який пройшов над Млинівським районом, залишив 20 населених пунктів без електроенергії, виникли неполадки у 6 сільських телефонних станціях. Однак у районі оперативно ліквідували наслідки стихії. Найбільше навантаження взяли на свої плечі працівники житлово-комунального господарства «Млинівське», району електромереж та цеху електрозв’язку №6.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору