Рівне:

Створення та просування сайтів

В Івано-Франковську впіймали озброєного ножем розбійника

Івано-Франківська область 21-гру, 2009, 13:359 Lobanovskiy 881
В нього вилучили крадені речі та коштовності.
Дівчину пограбували надвечір. Вона розповіла міліціонерам, що змушена була віддати мобільний телефон, сережки та гроші, розбійник погрожував ножем. На місці злочину працювали кілька нарядів патрульної служби міліції. Шукали чоловіка у темній куртці та джинсах. Несподівано правоохоронці отримали ще одне повідомлення: на вулиці Коновальця невідомий зі схожими прикметами скоїв аналогічний злочин. Нападник з ножем забрав у жінки мобільний телефон, золоті кульчики та 60 гривень. Цього разу далеко втекти від патрульних харцизник не зміг.
Василь Доцяк, інспектор патрульної служби:
- Попросили його витягнути свої речі, які при ньому находились. Перше, що він викинув - він викинув ніж. З кишені. Розкладений ніж. Потім витягнув велику кількість побілок. На наше питання, де він це взяв, відповісти не зміг.
Йому 26 років, не працює, мешкає в одному із сіл Тисменицького району. Незважаючи на вилучені у нього ніж, мобільні телефони та сережки, молодик має власну версію подій.
Василь, затриманий:
- Я до сестри йшов. Пішки по Коновальця. Мужик підійшов, взяв сигарету, каже: "Хоч купити дешевий телефон?" Показав телефони, показав кульчики, сказав: "За все 150 гривень". - "За два телефони, золоті кульчики?" - "Я не знаю, чи вони золоті". Я взяв телефони, думав купити, потім продати подорожче.
Проти лиходія порушили кримінальну справу за вчинення розбійних нападів. Слідство перевіряє його причетність до схожих злочинів.

Володимир Гарматюк, Микола Смага, Івано-Франківськ, НТН.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору