Рівне:

Створення та просування сайтів

Делегація Львівської ОДА у Перемишлі обговорила перспективи розбудови прикордонної та транспортної інфраструктури

Львівська область 21-гру, 2009, 14:119 Lobanovskiy 932
Делегація Львівської області під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Тараса Федака, заступника голови обласної ради Петра Колодія та за участі начальника управління міжнародного співробітництва облдержадміністрації Лева Захарчишина перебувала із візитом у м. Перемишлі Республіки Польща, де відбулася зустріч із керівництвом Підкарпатського воєводства.

Метою зустрічі було обговорення питань пов’язаних із станом та перспективами розбудови прикордонної та транспортної інфраструктури між нашими регіонами з огляду на проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року та оголошенням першого набору заявок проектів в рамках Програми транскордонного співробітництва «Україна-Польща-Білорусь».

В ході зустрічі делегацією Львівщини було представлено на розгляд польській стороні ряд напрацьованих проектних ідей в сферах туризму, охорони навколишнього середовища, покращення якості життя та ін. відповідно до пріоритетів Програми транскордонного співробітництва «Україна-Польща-Білорусь».

Серед домовленостей, що були досягнуті, слід відзначити підтримання ініціативи про створення спільної робочої групи із представників обласної державної адміністрації, обласної ради та національного представництва України в Карпатському Єврорегіоні з одного боку та представників Маршалківського уряду Підкарпатського воєводства, завданням якої буде напрацювання та визначення найбільш стратегічних та потенційних проектів для обох регіонів, які можуть отримати фінансування з Програми транскордонної співпраці «Україна-Польща-Білорусь» 2007-2013.

Наступну зустріч такого формату домовлено провести у Львові в січні 2010 року.

Про це повідомляє Львівська обласна державна адміністрація.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору