Рівне:

Створення та просування сайтів

Віктор Матчук взяв участь у Другому Економічному Форумі „Україна – Польща” «Співпраця регіонів – нові випробування»

Останні новини 05-чер, 2009, 13:109 prov 2 766
Голова Рівненської обласної державної адміністрації Віктор Матчук взяв участь у Другому Економічному Форумі „Україна – Польща” «Співпраця регіонів – нові випробування» у польському Любліні.
Відкривав Форум Маршалек Люблінського воєводства Кшиштоф Грабчук. Участь у Форумі взяв Надзвичайний та Повноважний Посол України у Республіці Польща Олександр Моцик. Для участі у Форумі до Любліна прибули понад 30 рівненських бізнесменів. Вони мають нагоду налагодити партнерські стосунки з підприємцями Польщі, Франції, Італії, Угорщини та Естонії.
Основна мета Форуму сприяти налагодженню безпосередніх контактів між суб’єктами господарської діяльності та регіонами.
В рамках роботи форуму обговорені актуальні проблеми взаємовигідної економічної та транскордонної співпраці (прикордонний рух, митні оплати, законодавство, європейські фонди допомоги). Окрім того відбуваються тематичні сесії щодо агропромислового комплексу, енергозбереження, відновлювальних джерел енергії та інноваційних процесів у економіці.
II Економічний форум – це престижний міжнародний захід за участю представників міністерств, прикордонної та митної служб, а також експертів з Польщі, України та ЄС, — повыдомила прес-служба ОДА.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору