Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині відбувся Українсько-Польський бізнес-форум

Останні новини 01-чер, 2009, 17:009 Lobanovskiy 1 016
Для участі у Форумі до Рівного прибув Надзвичайний та Повноважний Посол України у Республіці Польща Олександр Моцик та представники торгово-економічної місії при Посольстві України у Польщі, а також Вацлав Павляк – Генеральний директор українсько-польської торгової палати.
Керівник області Віктор Матчук відкриваючи бізнес-форум запевнив представників польських ділових кіл, що Рівненщина зацікавлена у різних формах співпраці – збільшення обсягів торгівлі, розвиток українського бізнесу на території Польщі, підтримка польського бізнесу в Україні, і особливо на Рівненщині. Крім того, голова облдержадміністрації пообіцяв усіляку підтримку польським інвесторам, які вирішать розпочати співпрацю з Рівненщиною.
“Я переконаний, що з поляками нам буде просто. Євро-2012 – це ще один додатковий плюс, який спростить співпрацю між польським та українським бізнесом”, - зауважив Віктор Матчук.
З метою налагодження ділової співпраці з українськими бізнесменами участь у Форумі взяли представники польських ділових кіл – більше тридцяти бізнесменів, які представили будівельну, деревообробну, текстильну, сільськогосподарську та інші галузі діяльності були присутні на Форумі. Польські бізнесмени провели переговори з більше аніж з 100 підприємцями Рівненської області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору